Samsung Galaxy S7 Prijs

00_SM-G850F_001_blackDe allereerste Galaxy smartphone dateert alweer uit 2009 en het toestel was de eerste smartphone welke gebruik maakte van het opensource-besturingssysteem Android. Het toestel was een ongelooflijk succes en daarom heeft het Koreaanse merk Samsung nadien nog heel veel opvolgers gereleased, onder andere de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S5 zijn uit de allereerste Samsung Galaxy voortgekomen.

De ontwikkelingen qua mobiele technologie volgen elkaar razendsnel op en om daarin mee te gaan zal het Koreaanse merk Samsung zich ook ten alle tijden moeten ontwikkelen. Na het ongelooflijke succes van de allereerste Galaxy smartphone, kende het merk het afgelopen jaar een ongekend succes met de Samsung Galaxy S6. Het is bijna onmogelijk om het succes van het toestel te evenaren, maar Samsung gaat het toch proberen met het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 vlaggenschip voor 2016

De Samsung Galaxy S7 is het vlaggenschip voor 2016. de nieuwe smartphone zal naar verluid in het begin van 2016 aangekondigd worden tijdens een ‘Unpacked Event’. Vorig jaar verraste Samsung vriend en vijand met de komst van de Galaxy S6 en S6 Edge. Het toestel had een briljant design, waarbij metaal en glas samengesmolten de leidraad vormden. Samsung heeft de Galaxy S7 natuurlijk weer voorzien van een metalen en glazen behuizing, maar toch is het op een andere manier gebruikt waardoor het toestel een stuk eleganter oogt.

Het toestel lijkt op zich enorm veel op de Galaxy S6, maar toch heeft Samsung alles veranderd en verbeterd. Natuurlijk is de Galaxy S7 uitgerust met de nieuwste hardware en software en heeft Samsung enkele leuke nieuwe features toegevoegd. Samsung heeft er wederom een prachtige smartphone van gemaakt. Het toestel valt in het hoge segment en daarom is de Samsung Galaxy S7 prijs ook hoog. De prijs van een Samsung Galaxy S7 begint vanaf 699 euro.

Goedkoop de Galaxy S7 kopen

Gelukkig is de Galaxy S7 ook te koop in combinatie met een abonnement. Met een Galaxy S7 abonnement kun je goedkoop beschikken over de smartphone. Je betaalt dan een x bedrag voor het toestel per maand. Uiteindelijk betaal je wel het volledige aanschafbedrag van de Galaxy S7, maar nu verspreid over je contractduur. Vergelijk alle Galaxy S7 abonnementen en schaf de smartphone goedkoop aan!

Het is kinderlijk eenvoudig om de goedkoopste prijs te betalen voor de Galaxy S7. Maak gebruik van onze onafhankelijke prijsvergelijker en vergelijk alle prijzen van mobiele abonnementen van telecomproviders en telecom webwinkels in Nederland. Hier vind je de overzichtelijk op één website de goedkoopste mobiele telefoon abonnementen voor je Galaxy S7!

De Samsung Galaxy S7 is nog niet onthuld door Samsung. Het is hierdoor nog niet mogelijk om de prijzen van het toestel kenbaar te maken en ook kun je ook nog geen Samsung Galaxy S7 prijzen vergelijken bij telecomaanbieders in Nederland. Zodra het toestel onthuld is kun je hier direct terecht voor het vergelijken van de prijs en abonnementen.


Back to Top ↑